(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Učenci 6. in 7. razreda so v četrtek, 28. 11. 2019, imeli tehniški dan. Šestošolci so izdelovali papirnati most, sedmošolci pa praznično dekoracijo za okrasitev šole.

»Tehniški dan je zanimiv, ker je poseben. Most bi raje izdelovala iz kartona kot pa iz papirja. Izdelava sicer ni bila težka, saj je bil izdelek preprost. Takšne tehniške dneve bi še imela, saj so zanimivi in se pri tem veliko naučim.« (JULIJA KOLEŠ, 6. C)

“Tehniški dan je zanimiv, ker imam rad tehniko in rad izdelujem. Izdelovanje mosta je preprosto, vendar bi raje izdeloval iz lesa.« (VEN KROBAT, 6. C)

»Tehniški dan je zanimiv, ker se lahko družim s prijatelji. Izdelala sem snežaka in pri izdelavi nisem imela težav. Dan je popoln.« (SARA BEĆIĆ, 7. E)

»Tehniški dan je odličen. Izdelovali smo snežake iz papirja in pekli piškote. Rada bi imela še kakšen tehniški dan.« (JULIJA GOLEŽ, 7. B)

»Ta dan je zanimiv, ampak jaz bi namesto izdelovanja raje igral košarko. Izdelovanje je preprosto, včasih pa tudi malo zahtevno.«  (MATIC PRAH, 7. D)

»Tehniški dan se mi zdi prijeten, saj učenci pridno delajo, zato tudi ni naporno. Izdelki so nam uspeli.« (JOŽE BOŽIČEK, razrednik 7. e)

»Tehniški dan se mi zdi zanimiv, drugačen in učenci se zabavajo. Izdelki so sicer uspeli, a je pri nekaterih treba še kaj dodati.« (DARJA ŠTRAVS, razredničarka 9. a)

Novinarke in fotografinje na terenu: Klara Murko, Neža Drame in Ema Sternad, 7. e

Dostopnost