(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani!

Ta teden bo zaznamovan s kolesarsko dirko po Sloveniji, ko bomo lahko spremljali v naši občini  delček 2. etape  in navijali za vrhunske kolesarje tudi mi, učenci in zaposleni centralne šole, POŠ Šentvid in POŠ Mestinje.  In sicer se bo dogodek zgodil v četrtek, 16. junija, zaradi tega pa bo ta dan  spremenjen naš urnik dela.

  • VSE naše šole bomo  s poukom pričele  z dveurnim zamikom, to je ob 10. uri. Temu se bodo prilagodili tudi  jutranji šolski prevozi po naslednjem  časovnem razporedu:
  • AVTOBUS 1:  odhod z začetne postaje ob 9.30
  • AVTOBUS 2:  odhod z začetne postaje ob 9.30
  • AVTOBUS 3: odhod z začetne postaje ob 9.20
  • AVTOBUS 4: odhod z začetne postaje ob 9.15
  • MINIBUS  začne z vožnjo šolarjev  z začetne postaje ob 9.10.

Po kosilu ob 13.35 se učenci in učitelji odpravimo v smeri trgovine TUŠ, kjer bomo pozdravili  kolesarje in jih s športnim navijanjem spodbudili, da uspešno odkolesarijo do cilja. Nato se skupaj vrnemo pred centralno šolo, vozači počakajo na avtobusne odvoze, učenci podaljšanega bivanja pa se vrnejo v svoje skupine do odhoda domov.

POPOLDANSKI RAZVOZ V VSE SMERI  BO za vse učence vozače OB 14.45.

ZA UČENCE OD 1. DO 4. RAZREDA

V primeru, da vaš otrok  v četrtek zjutraj do 10. ure potrebuje  varstvo,  prosimo, da to sporočite svoji razredničarki do jutri (srede, 15. 6.) do 12. ure. Zanje bo poskrbljeno v šolski jedilnici tudi  z zajtrkom.

V pričakovanju zanimivega  športnega dogodka Vas  toplo pozdravljamo.

Mitja Šket, ravnatelj

Dostopnost