(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V torek, 24. 12. 2019 smo zaključili bivanje v šoli v letu 2019. Ta dan smo obeležili s kratko proslavo ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter s prihodom Dedka Mraza. Skupaj z otroki vrtca smo pripravili kratek kulturni program, slišali, kaj pomeni dan samostojnosti in enotnosti za našo državo in težko pričakali zadnjega dobrih mož v decembru. Vrtčevskim otrokom je prinesel posamezna darila, šolarji so dobili dvoje velikih daril, v katerih je bilo veliko različnih družabnih iger. Veseli smo, da nas bodo igre povezovale in družile. Dedek Mraz nas je nasmejal z nogavicami, ki sta jih menjala z Božičkom in nas naprosil, da če srečamo Božička, naj ga spomnimo, da vrne zamenjane nogavice. Z veseljem smo mu obljubili pomoč in upamo, da danes že imata vsak svoje nogavice.

Zahvalili smo se mu tudi za ogled filma Ledeno kraljestvo 2. Poslovili smo se z nekaj zimskimi pesmimi in tako pričarali zimske praznične dni, čeprav nas narava hoče prepričati drugače.

Naredili smo že prve korake v novem letu 2020, v katerem si želimo in vam želimo zdravja, sreče, optimizma in uspehov na različnih področjih.

Dostopnost