(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Šola je zaprla svoja vrata  predvidoma do 27. 3. 2020, vendar to ni čas počitnic, spoštovani učenci. Verjetno ste v pogovoru s   svojimi starši spoznali resnost situacije, v kateri niso posamezniki, ampak smo prav vsi.  Doma boste preživeli dva tedna, da se prepreči in zmanjša  možnost  okužbe s koronavirusom  za slehernega od vas. A življenje se ni ustavilo, zato morate tudi vi razmišljati in delati v smeri zadanih izobraževalnih ciljev.

Učitelji bomo poskrbeli, da vam bodo v času naše odsotnosti v šolskih klopeh  izobraževalne vsebine kljub vsemu dostopne s pomočjo naše spletne strani in e-učilnic, ki jih že mnogi vestno uporabljajte.  Pri svojem delu lahko uporabljate izobraževalne vsebine, zajete v e-učbenikih in e-delovnih zvezkih, ki jih uporabljamo pri pouku. Snov lahko utrjujete tudi s pomočjo elektronskih gradiv, ki so jih v dani situaciji založbe  omogočile vsem učencem brezplačno, ravno tako bo RTV Slovenija v dopoldanskem času predvajala izobraževalne vsebine.

Založbi Rokus Klett in Mladinska knjiga sta vsem učencem omogočili brezplačen celodnevni dostop do vseh elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic). Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.

Gradiva so brezplačno dostopna na spletnih straneh:

Učencem so lahko v pomoč tudi naslednje spletne strani:

Torej, smernice za delo doma so naslednje: v ponedeljek, 16. 3. 2020, in torek, 17. 3. 2020, ponovite učne vsebine, ki smo jih obravnavali v zadnjih tednih, uredite si zvezke, v delovnih zvezkih rešite naloge, ki so ostale še nedotaknjene pri že obravnavanih poglavjih in preberite kakšno knjigo.

V torek pa posredujemo nove napotke  za posamezne razrede in predmete.

Do takrat pa PAZITE NASE IN BODITE ODGOVORNI DO SVOJEGA ZDRAVJA IN ZDRAVJA DRUGIH.

 

Kolektiv OŠ Šmarje pri Jelšah

Dostopnost