(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani starši in učenci!

Šesti teden pouka na daljavo se izteka. Devetošolci ste morali sprejeti pomembno odločitev o tem, kaj v življenju želite početi in izbrati srednjo šolo, ki bo prihodnje šolsko leto postala  vaš novi hram učenosti.   Želimo vam, da je vaša izbira prava izbira!

Do danes smo  vsi skupaj že dobro spoznali, da  šola zahteva  odgovornost, natančnost, a zna biti tudi  prijazna, topla in zabavna. Vsak dan in vsako šolsko uro vas nagovarjajo spodbudne besede učiteljev in usmerjajo pri usvajanju, utrjevanju in ponavljanju  učnih vsebin. Verjamemo,  da  ni lahko. Vemo pa tudi, da boste učenci sami ali ob pomoči staršev, babic, dedkov, sester in bratov, ki se trudijo in pomagajo nam, učiteljem, zmogli.

Pred  vami, učenci, je teden dni  prvomajskih počitnic, ki vsako leto opozorijo družbo in posameznika na bistvo našega bivanja – DELO. O tem in še marsičem naj vam teče beseda v prihodnjih dneh, vmes pa ne pozabite na dobro voljo, s katero bomo skupaj prebrodili dano situacijo in iz  nje prišli  zmagovalci tudi ob koncu šolskega leta z zaključenimi ocenami, ki bodo odraz vašega celoletnega vlaganja v znanje. Do takrat pa izkoristite lepe sončne dni za nabiranje nove energije.

Pazite drug na drugega in OSTANITE DOMA.

Kolektiv OŠ Šmarje pri Jelšah

Dostopnost