(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Čeprav živimo v času drvečega vlaka, smo se učenci in učiteljice POŠ Zibika malce zaustavili in se prav vsi skupaj pogovarjali na različne načine. Pri pouku so učenci ustvarjali in tkali prijateljske vezi.

V času podaljšanega bivanja pa smo se skupaj igrali šaljive igre s padalom, igrivo žogarijo, izvedli pa smo tudi plesno hip hop delavnico. Pogovor je nanesel tudi na jesenski čas, zato smo skupaj skovali načrt in postavili tradicionalno tetko jesen, okrašeno z obilico jesenskih pridelkov. Ker se radi pogovarjamo tudi ob pravljicah, smo tako izvedli čajanko ob domačem soku in piškotih pod drevesno krošnjo. Seveda pa nismo pozabili še na izgubljen jesenki zaklad, ki je od vseh učencev zahteval skupinsko reševanje nalog, natančno prebiranje navodil, ob koncu pa so se zasluženo posladkali s čokoladnim zakladom. Za nameček pa nas je obiskala še čisto prava tetka jesen, ki je z nami prepevala jesenske pesmi, delila dobrote in nam predstavila pravljico.

Ugotovili smo, da se znamo pogovarjati skozi različne dejavnosti, za katere si bomo tudi v prihodnje prizadevali, da ne tonejo v pozabo.

Vanja Užmah

Dostopnost