(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Dragi učenci in spoštovani starši!

Šolsko leto se je začelo spodbudno, ko smo septembra z veseljem zakorakali spet skozi šolska vrata in se podali na novo učno pot raziskovanja. A žal so v tem tednu  učenci predmetne stopnje ponovno morali šolske klopi zamenjati za domače sobe in svoje delovne kotičke, od koder na daljavo preko računalniških zaslonov, telefonov in  tablic poslušajo razlago svojih učiteljev in se tako izobražujejo. Bilo je kar nekaj težav s povezavami, a ob koncu tedna z veseljem ugotavljamo, da so učenci svoje obveznosti opravljali po svojih najboljših močeh.

Kako bo  s poukom po počitnicah, še  ne vemo, boste pa obveščeni takoj, ko prejmemo napotke s strani ministrstva za šolstvo. Prosimo, še naprej spremljajte obvestila na spletni strani naše šole.

Pred učenci je teden dni počitnic. Poskrbite, da jih preživijo kar se da  lepo, ob tem pa tudi varno, da bo zmanjšana možnost okužbe s COVID-19. Potrebujejo veliko gibanja na prostem, igranja, tudi kakšna knjiga naj bo njihova spremljevalka tekom počitnic, predvsem pa se veliko družite znotraj družine in širite smeh; ta zagotovo ni nevaren.

Vse dobro vam želimo in pazite nase.

Kolektiv OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH

 

NAJ NE BODO  ODVEČ ŠE naslednje povezave:

POMOČ V STISKI ZA OTROKE IN ODRASLE: Slovenska krovna zveza za psihoterapijo je objavila spletne strani in telefone za pomoč otrokom in odraslim v primeru stisk. Povezave:

https://www.skzp.si/covid-19/kam-po-pomoc-otroci/

https://www.skzp.si/covid-19/kam-po-pomoc-odrasli/

 

 

Dostopnost