(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani!

Kljub upanju in obljubam, da bomo v ponedeljek, 18. januarja 2021,  le pričeli oz. nadaljevali s poukom v šoli (1. triletje), nas MIZŠ ponovno  obvešča, da je Vlada Republike Slovenije zopet sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Glede na spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja (z izjemo šol s prilagojenim programom)  ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, zaradi trenutno še vedno slabe  epidemiološke slike osnovne šole in glasbene šole

nadaljujemo z izobraževanjem na daljavo tudi v tednu od 18. 1. 2021 do 22. 1. 2021.

V tem času pa vsi skupaj, šola in starši, poskušajmo še naprej motivirati naše otroke oz. učence za opravljanje nalog v okviru izobraževanja na daljavo. Verjamemo, da je včasih težko, a trenutna situacija nam ne ponuja izbire, razen da se trudimo  upoštevati priporočene ukrepe (uporaba maske, umivanje in razkuževanje rok, redno prezračevanje prostorov, nedruženje izven lastnih gospodinjstev), na kar opozarjamo tudi naše otroke oz. učence.

Samo tako nam bo uspelo zajeziti širjenje virusa in prineslo žarek upanja na skorajšnjo vrnitev v šole.

Vse dobro vam želimo.

Mitja Šket, ravnatelj

 

Dostopnost