(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani!

Počitnice se  poslavljajo in le še teden dni nas loči od novega šolskega leta 2021/22. Verjamemo, da ste učenci že vznemirjeni, starši/skrbniki pa polni vprašanj in skrbi glede poteka pouka, ki bo stekel po modelu B (o organizaciji dela podrobno v prihodnjem tednu).

Vsak začetek šolskega leta  pa je potrebo še posebej opozoriti predvsem  na prometno varnost naših učencev, saj   bodo spet pogosteje udeleženci na cestah bodisi kot pešci oziroma potniki v osebnih avtomobilih in avtobusih ter kolesarji.

Ker  v Šmarju pri Jelšah in okolici centralne šole potekajo gradbena dela, bo promet v mesecu septembru in oktobru precej moten, tako da bo dovoz do šole potekal po spremenjenem prometnem režimu, sporoča Občina Šmarje pri Jelšah.  Zato vas že vnaprej   prosimo za strpnost in naj ne bo odveč nasvet, da se na pot opravite pravočasno.

Vse spremembe bodo sproti objavljene na šolski spletni strani, v mediju  Štajerski val in na  spletni strani Občine Šmarje pri Jelšah, ki je že podala nekaj priporočil in nasvetov za starše in  otroke: https://www.smarje.si/objava/544913 .  Da bi se izognili preveliki gneči in zastojem ob šoli, priporočamo, da čim več otrok, če je le mogoče, v šolo pride peš.  Hvala za razumevanje.

V upanju na varen in uspešen začetek šolskega leta vam želimo prijeten preostanek počitniških dni.

Mitja Šket, ravnatelj

Dostopnost