(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

” Kaj dela Slovenijo posebno in enotno? Odgovor je eden in edini- ŠPORT. In kaj dela danes Zibiko posebno, enotno, ponosno? Odgovor nas obkroža- NOVA TELOVADNICA!” S temi besedami je Mateja Voh, naša voditeljica nagovorila in pozdravila vse prisotne. Pri vodenju sta ji pomagala Nejc in Ana.

Vse navzoče so pozdravili in nagovorili še ravnatelj Mitja Šket, predsednik krajevne skupnosti Marko Ketiš in župan občine Šmarje pri Jelšah Matija Čakš.

Učenci POŠ Zibika in otroci iz vrtca Zibika so s svojimi razigranimi nastopi predstavili svoje veselje ob otvoritvi telovadnice. Program so popestrili člani šolske košarkarske ekipe Jelša. Ker žog ni nikoli dovolj, nam je predsednica Šolskega športnega društva Tjaša Vrbek predala žoge, katerih so se naši učenci iskreno razveselili.

Z razbijanjem pinjate smo telovadnico slovesno predali svojemu namenu. Da pa telovadnica ne bi že kar na začetku “počivala”, smo si privoščili mini košarkarsko tekmo. S svojima ekipama sta se ” pomerila” ravnatelj Mitja Šket in župan občine Šmarje pri Jelšah. Ker sta bili obe ekipi zelo uspešni, je sodnik Boris Emeršič razsodil, da se je tekma zaključila neodločeno. Vsi tekmovalci so prejeli ročno izdelane medalje.

Ker je po vsaki tekmi potrebno napolniti želodčke, otroci pa imajo radi čokolado, so vsi obiskovalci v dar prejeli čokoladne piškotke ter se okrepčali ob izvirnih umetninah kuharjev OŠ Šmarje pri Jelšah.

Učenci in učiteljice POŠ Zibika se najlepše zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali uresničiti naše sanje.

Dostopnost