(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani starši in skrbniki,

dva meseca pouka sta za nami, pred športno dvorano ter v garderobah nižje in višje stopnje pa ponovno čakajo kosi oblačil, ki so brez lastnika. Ker se bomo tudi to leto trudili razmišljati »krožno, obnovljivo in načrtovano«, prosimo za sodelovanje tudi vas, starše, da svoje otroke doma ponovno povprašate o morebitnih izgubljenih majicah, hlačah, mikicah, in skupaj pregledate fotografije na spletni strani OŠ Šmarje. Spodaj je povezava, ki se bo po potrebi mesečno osvežila z novimi fotografijami izgubljenega.

Vzpodbuda z vaše strani k bolj odgovornemu ravnanju z oblačili bo več kot dobrodošla, saj gredo pozabljena oblačila po preteku določenega časa v ZC Šmarje pri Jelšah oz. na zbirno mesto RK. 

V mesecu novembru se bo v prvem tednu po počitnicah tako na nižji kot višji stopnji izvedla  izmenjava oblačil, poimenovana Izmenjevalnica. Med počitnicami lahko pregledate, katerih oblačil vaš otrok ne bo več potreboval in le-te lahko učenci v ponedeljek, 7. 11., in torek, 8. 11., prinesejo v šolo. Na nižji stopnji jih lahko oddajo razrednikom, na višji pa jih prinesejo v kletne prostore – TIT1. 

Na nižji stopnji bo Izmenjevalnica zaživela v sredo, 9. 11., v času podaljšanega bivanja v učilnici 4. b.

Na višji stopnji pa bo Izmenjevalnica potekala v četrtek, 10. 11., po 5. šolski uri, učilnico pa bomo določili naknadno.

Hvala za sodelovanje ter vzpodbudo k trajnostnemu razmišljanju naših učencev.

»Ne zavrzi oblek, ohrani planet.«

Za ogled fotografij:

https://www.o-smarje.ce.edus.si/2022/10/03/40537/

 

Dostopnost