(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani starši in skrbniki,

obdobje zadnjih let je še posebej naporno – za celotno družbo. Stisk, v vseh oblikah, je čedalje več, tako med odraslimi kot tudi med otroki, socialni stik pa je šibak. Kako lahko prepoznamo otroka v stiski? Kaj lahko storimo? Ali zaupate svoji oceni resnosti situacije? Kako se odzvati?

Dejstvo je, da so duševne motnje v porastu. A dejstvo je tudi, da znamo pomagati.

Pridružite se psihiatrinji za otroke in mladostnike Lini Klanšek na 90-minutnem predavanju, na katerem boste dobili veliko pomembnih informacij in nasvetov s področja stisk in duševnih motenj mladih šolarjev. Na koncu predavanja bo čas tudi za vaša vprašanja!

Zdravnica LINA KLANŠEK je psihiatrinja za otroke in mladostnike. Z otroki, mladostniki in njihovimi starši dela zadnjih deset let. Končala je študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani in nadaljevala s specializacijo iz otroške in mladostniške psihiatrije. Vse skupaj je okrepila še z dvema letoma dodatnega študija relacijske in družinske psihoterapije ter z udeležbo na več kot 60 delavnicah in dodatnih izobraževanjih. Največ njenih kliničnih izkušenj izhaja iz dela na oddelku za mladostniško psihiatrijo v Ljubljani in v ambulanti za otroško in mladostniško psihiatrijo. Pri svojem delu je spoznala, da starši za svojega otroka želijo pomoč nekoga, ki mu lahko zaupajo in ki dela kakovostno – pogosto pa ne vedo, na koga naj se obrnejo.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite V ČETRTEK, 16. 2. 2023, ob 16.30 V JEDILNICI OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH. Kot smo že objavili na spletni strani, bodo popoldanske govorilne ure ta dan od 15.30 do 16.30 za nižjo in višjo stopnjo centralne šole.

Ravnatelj Mitja Šket

Povezava do uradnega vabila:

Vabilo na predavanje za starše OŠ Šmarje pri Jelšah

Dostopnost