(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Da je bil začetek novega šolskega leta prijetnejši in bolj razgiban, smo v organizaciji DPM-ja izvedli kar nekaj zanimivih aktivnosti.

V začetku septembra smo se odpravili na Šmarno goro, kjer smo po napornem vzponu bili deležni čudovitega razgleda na Ljubljansko kotlino. Ker smo že ravno bili v naši prestolnici, smo obiskali tudi živalski vrt. Ob vodenju smo si ogledali najbolj zanimive živali, najpogumnejši pa smo dobili okoli vratu tudi kačo.

V naslednjem tednu smo obiskali Pikin festival. Ustvarjali smo v različnih športnih in ustvarjalnih delavnicah, se sprehodili skozi Pikin bazar, seveda pa smo tudi malce zapravljali in si kupili kakšen spominek.

Jesenske aktivnosti smo nadaljevali še z dvema pohodoma, in sicer s pohodom na Črno jezero, kjer smo prehodili Urškino učno pot in si s tem prislužili vsak svoj kos torte.

Zaključili pa smo s tradicionalnim kostanjevim piknikom na Boču. V čudovitem vremenu smo pekli pokovko in kostanj, se družili in zabavali ob športnih igrah, predvsem pa smo uživali in se čudili lepotam narave in se vrnili domov polni novih vtisov.

Dostopnost