(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani starši, skrbniki  in učenci!

Počitnice naj bi bile čas brezdelja, čas za tiste stvari, ki posameznika razveseljujejo in dajejo življenju smisel. Upam, da ste se malo spočili, razgibali, nasmejali in ,dragi učenci, vmes pobrskali tudi po šolskih stvareh.

Z veseljem sporočamo, da smo na šoli vse pripravili za čim bolj varno in uspešno ponedeljkovo vračanje prav vseh učencev od 1. do 9. razreda  v šolske klopi. Da bo delo varno in brez večjih zapletov uspešno  steklo, smo vam posredovali dopis o poteku organizacije pouka v prihodnjem tednu pa do nadaljnjega.

Živimo in delujemo v času, ko se moramo nenehno  prilagajati trenutni epidemiološki sliki in vsi skupaj si želimo, da bo le-ta tudi zaradi našega odgovornega ravnanja vse boljša. Medtem pa poskrbimo, da bosta zdravje in znanje še vedno naša skupna skrb in vrednoti, za kateri se je potrebno truditi. Toda brez prijateljev, sošolcev, učiteljev,  smeha, zanimivih zgodb … šola ni prava šola. V ponedeljek, 22. 2. 2021, ne pozabite  nastaviti  budilke, šolske torbe in maske.

Hura, šola vas pričakuje!

Mitja Šket, ravnatelj

 

Dostopnost