(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

Spoštovani!

Po šolskem koledarju se s  ponedeljkom, 26. aprilom 2021, za vse učence pričnejo tedenske prvomajske počitnice. Poskrbite, da jih preživijo mirno, predvsem pa varno. Naj ne bo odveč opozorilo, da je virus še vedno med nami, zato ne smejo biti te počitnice povsem brezskrbne:  ne pozabite na masko, distanco, higieno rok in kašlja.

Ob vrnitvi v šolo v ponedeljek, 3. maja 2021, učence 6. in 9. razredov čaka pisanje nacionalnih preizkusov znanja iz slovenščine, matematike in športa, in sicer v torek, 4. maja, v četrtek, 6. maja, in v ponedeljek, 10. maja.

Opozorili bi vas radi, da bo na dneve pisanja NPZ-jev spremenjen urnik in vozni red šolskih avtobusov zaradi lažje organizacije in izvedbe preizkusov ter zagotovitve varnega učnega okolja za vse udeležence. In sicer:

učenci 6. in 9. razredov pridejo v šolo ob 7.30 (vozači s 1. dovozom), odhod domov pa bo po 12.45,  vozači omenjenih razredov  s 1. odvozom;

učenci 5., 7., 8. razredov bodo s poukom pričeli  eno uro kasneje, torej ob 9.20 z drugo šolsko uro po urniku. Prva šolska ura se bo izvedla 6. uro. Učenci pešci pridejo v šolo do 9.15, vozači pa se bodo pripeljali s šolskim avtobusom, ki bo potekal po novi časovnici za omenjene dneve; le-ta bo objavljena v ponedeljek, 3. maja, na spletni strani šole. Odhod domov bo ob 14. uri za pešce oziroma  z 2. odvozom za vozače.

Vsi skupaj poskrbimo, da se bomo vrnili zdravi in bo tako mogoče uspešno zaključili to šolsko leto v šolskih klopeh. V prihajajočem tednu pa vam želimo smeha, kramljanja, družinskih pohodov po okoliških krajih, ki vabijo, da se pokažejo v vsej svoji lepoti. In ne pozabite – da nismo sami. Virus je še vedno z nami. Zato naj bo vsak naš korak premišljen in odgovoren.

Vse dobro vam želimo.

Mitja Šket, ravnatelj, s kolektivom OŠ Šmarje pri Jelšah

 

 

Dostopnost