(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

“Mamici za praznik, 

podarjam tole pesem,

rad bi ji povedal,

da jo rad imam.

Zvrhan koš želja in

pa besedo hvala,

to je tudi vse,

kar lahko ji dam.”

V torek, 26. 3. 2024, ob 17. 00 smo v Gasilsko kulturni dom Sveti Štefan povabili vse mamice, babice, dekleta, očete, dedke in fante na prireditev ob materinskem dnevu. Nastopili smo otroci vrtca in šole ter harmonikarji pod vodstvom glasbenega učitelja Simona Leskovška. Skupaj smo soustvarili prečudovit pevski, plesni in glasbeni program z vmesnimi deklamacijami o družinah in družinskih članih. Rdečo nit večera in napovedovanje sta odlično vodila Ivana Ogrizek in Maks Lorger. Po končani prireditvi je krajane in krajanke pozdravil tudi predsednik Krajevne skupnosti, gospod Gregor Hvala. Sledila je pogostitev in druženje ob zvokih harmonike. 

Z največjim veseljem se zahvaljujemo vsem otrokom, da so tako pridno in pogumno nastopili na prireditvi. Velika zahvala gre tudi učiteljicam in vzgojiteljicam, ter gospodu Simonu za nastop na prireditvi in pripravljenost na sodelovanje. Zahvaljujemo se Krajevni skupnosti za pomoč pri pripravah na prireditev in pogostitev ter vsem, ki ste nam na kakršenkoli način pomagali pri izvedbi čudovitega pomladnega večera. 

Seveda pa ne smemo pozabiti, da bi bilo pripravljanje prireditve zaman, če ne bi bilo vas, drage krajanke in krajani. Hvala za tako veliko udeležbo in upamo, da smo vam pričarali lep večer. 

Nastop naših mladih glasbenikov POŠ Sveti Štefan.

https://video.arnes.si/watch/jcqqn8trsx2f

Nastop harmonikarjev pod vodstvom gospoda Simona Leskovška. 

https://video.arnes.si/watch/qr2xxsx125rz

https://video.arnes.si/watch/k0bjnsd2qdvh

 

 

 

Dostopnost