(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

UČBENIŠKI SKLAD

Vsi učenci OŠ Šmarje pri Jelšah si lahko izposodijo gradiva iz učbeniškega sklada za celotno šolsko leto. Prejmejo jih v prvem tednu septembra in jih ob koncu šolskega leta vrnejo v šolsko knjižnico. Za vse učence obrabnino poravna Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje. Izposoja je brezplačna.

Če je vrnjen učbenik uničen, popisan, zmečkan, polit ali ga učenec ne vrne, pa mora v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov plačati odškodnino.

V tem šolskem letu so se vsi učenci odločili za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada, kar potrjuje, da je takšen način izposoje učbenikov za učence in njihove starše zelo ugoden. Če si učbenikov iz učbeniškega sklada ne želite izposoditi, to sporočite do 21. junija razrednikom ali na e-naslov skrbnice učbeniškega sklada: monika.javornik@os-smarje.si.

Učitelji predmetnih področij in posameznih razredov so se po aktivih odločili za izbor učbenikov in delovnih zvezkov, ki jih bodo učenci potrebovali in uporabljali za uspešno delo pri pouku v šolskem letu 2024/25.

Vabljeni k spremljanju obvestil na spletni strani naše šole, kjer bomo objavili, kdaj si lahko učenci v šolski knjižnici izposodijo komplete učbenikov že v avgustu, če bodo to želeli.

Skrbnica učbeniškega sklada je knjižničarka Monika Javornik.

 

Za enostavnejši nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin vam ponujamo možnost, da gradiva naročite preko povezave Kopija nova, ki nudi možnost naročila po seznamu naše šole.

 

SEZNAM UČNIH GRADIV IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2024/25

PRVA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

1. RAZRED

2. RAZRED

3. RAZRED

 

DRUGA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

4. RAZRED

5. RAZRED

6. RAZRED

IZBOR UČBENIKOV 2024/25

 

TRETJA TRIADA

DELOVNI ZVEZKI IN ŠOLSKE POTREBŠČINE:

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED

IZBOR UČBENIKOV 2024/25

 

Dostopnost