(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

 

Od 5. do 10. oktobra smo znova obeležili Teden otroka, letos na temo ODGOVOR JE POGOVOR. Da bi bil ta teden za otroke še posebej poseben, smo ga načrtovali nekoliko drugače.

Domačim nalogam smo posvetili manj časa, zato so bili učenci, kar se tega tiče, tokrat bolj pridni doma. Ampak nič za to. Največ, kar šteje, je to, ko opazuješ otroke, kako se imajo lepo. Kako srečni so, ko se igrajo s prijatelji, ko opazuješ njihove nasmejane obraze in iskrice v očeh.

Prvi dan smo ustvarjali, saj je bil že čas za novo dekoracijo, seveda jesensko. Naslednji dan smo se posvetili družabnim igram. V sredo smo imeli v načrtu štafetne igre, ker pa nam je vreme malo zagodlo, smo znova ustvarjali in se igrali. V četrtek in petek pa je bilo najbolj zabavno. En dan smo si v šolo pripeljali kolesa, skiroje in rolerje, zadnji dan pa smo odšli na sprehod do ribnika, kjer smo si privoščili piknik (jabolka in kuhane kostanj).

Vas zanima, kaj nam je bilo najbolj všeč? Kotaljenje po hribu. Kdor še tega ni poskusil, mu priporočamo, naj se kar opogumi. Občutki so enkratni! P. S.: Leta niso pomembna. 🙂

Učiteljica Špela Križan

Dostopnost