(03)-8171-500 OŠ Šmarje pri Jelšah, Vegova ulica 26, 3240 Šmarje pri Jelšah info@os-smarje.si
Select Page

V sredo, 11. 1. 2023, se je naša ekipa skupaj z navijači udeležila snemanja drugega kroga oddaje Male sive celice.  Devetošolka Pija Herič, osmošolec Blaž Hajnšek in sedmošolec Anže Hajnšek so ponovno pokazali ogromno znanja in spretnosti ter se z zmago uvrstili med 8 najboljših ekip v Sloveniji.

V televizijskem studiu TV Slovenija so se pomerili z nasprotniki iz OŠ Solkan. Že pri prvi igri Napaka pa taka so v vseh trditvah poiskali pravo napako in si priborili prvih 15 točk. V igri Hitre celice so dosegli enako število točk kot nasprotna ekipa, v igri ABCD pa povedli za 10 točk. V vodstvu so ostali vse do konca oddaje, ko je voditelj razglasil zmagovalce.

Na tokratnem snemanju smo bili priča, kaj vse lahko gre v studiu narobe. Precej jo je zagodla tehnologija, predvsem tablica, na katero tekmovalci zapisujejo odgovore. Tako so snemanje večkrat prekinili in je bilo treba določene dele oddaje ponoviti. Naši tekmovalci so vse to odlično premagali in kljub vsem motnjam ostali zbrani do konca snemanja.

Tudi tokrat so se zelo izkazali tudi navijači, ki so z glasnim ploskanjem spodbujali tekmovalce, pri sestavljanju besede v možganskem labirintu pa bili odlična pomoč.

Bravo, Pija, Blaž in Anže! Čestitke za izjemen dosežek!

Oddajo si lahko ogledate na 1. programu TV SLO v soboto, 4. marca 2023, ob 9.50.

Naslednje snemanje bo 21. marca. Se že veselimo!

Dostopnost